Ajankohtaista

Ajankohtaista

Viljelijöiden Vesijumppa Forssan Vesihelmessä perjantaisin alkaen 6.9.2019 klo 11.45-12.30. Jumppa jatkuu 29.11.2019 asti eli syyskaudella kokoonnutaan yhteensä 12 kertaa. Syyslomaviikolla (vko 42) ei ole jumppaa. Vesijumpan hinta on 5€/kerta. Ilmoittautuminen Vesihelmen kassalla ja laskutus tapahtuu jälkikäteen. Uinti ennen ja/tai jälkeen jumpan maksaa 3€/hlö ja maksetaan suoraan Vesihelmen kassalle.

Fingrid Oyj suunnittelee 400 ja 110 kilovoltin (kv) voimajohdon rakentamista Huittisten ja Forssan välille.
Voimajohtohanketta ja sen arviointiohjelmaa esitellään yleisölle Jokioisten Tietotalolla (os. Humppilantie 9 A, Jokioinen) keskiviikkona 25.9. klo 18.00.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Voimajohtoreitteihin voi tutustua jo klo 17.30 alkaen.
MTK Häme on mukana antamassa lausuntoa ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta. Linja kulkee useamman MTK-liiton alueella ja täällä Lounais-Hämeessä Jokioisten, Humppilan ja Forssan alueella.
Alla olevasta osoitteesta löytyy lisätietoa:
https://www.ymparisto.fi/huittinenforssavoimajohtoYVA

MTK Lounais-Hämeen Pikkujoulut lauantaina 30.11.2019 Paijan Maatilamajoituksessa Ypäjällä. Lisätietoa tulee myöhemmin. Varaa ilta kalenteriisi!


* * * * * * * * *

Nuoret perheenjäseniksi! 
Muistattehan liittää kaikki perheen vähintään 15-vuotiaat nuoret (sekä ei ehkä enää niin nuoretkin) tilanne perheenjäseniksi. Näistä ei ole teille mitään lisäkulua ja myös nuoret saavat kaikki jäsenedut käyttöönsä sekä me yhdistyksenä hyödymme isommasta jäsenmäärästä.¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ 


Välitä viljelijästä-hanke

Viljelijöiden jaksaminen ja henkinen hyvinvointi on ollut viime vuosina paljon esillä. Fyysistä kuormitusta enemmän viljelijöitä kuormittavat muun muassa jaksamisongelmat, taloudelliset huolet ja psyykkinen stressi.

Hämeessä sinua auttaa
Välitä viljelijästä-hankkeen projektityöntekijä
Salla Säteri
gsm 050 331 8521
salla.sateri (at) mela.fi


¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤PÄIVITETTY 20.9.2019
 
© MTK Lounais-Häme ry
janette.koskinen (at) mtklounais-hame.fi
 
© MTK Lounais-Häme ry 2018 Kaikki oikeudet pidätetään