Toiminta

Toiminta

Yhdistyksemme tärkein tehtävä on jäsenistön etujen ajaminen, kotimaisen tuotannon tukeminen ja maaseudun elävänä pitäminen sekä paikallisesti kunnallistasolla että valtakunnallisesti yhteistyössä MTK Hämeen kanssa. Järjestämme jäsenistöllemme mm. erilaisia koulutus- ja tiedotustilaisuuksia sekä vapaa-ajan virkistystoimintaa. Yhdistyksemme suurin tapahtuma vuosittain on keväisin järjestettävä Peltotreffit messutapahtuma ja illanvietto jäsenistölle. Lisäksi järjestämme myös muuta vapaa-ajantoimintaa erilaisten retkien ja tapahtumien muodossa, näin jäsenet voivat verkostoitua ja tutustua muihin tuottajiin. Kesällä ohjelmassamme on mm. saunailtoja.

KOKOUKSET
Yhdistyksen johtokunta kokoontuu säännöllisesti ja lisäksi pidetään sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset.
Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 17.4.2018 Sahrapirtillä Tammelassa. Kevätkokouksen pöytäkirjan löydät "Pöytäkirjat"-sivulta sekä toimintakertomukset vuodelta 2017 löytyvät "Toimintakertomukset"-sivulta.
Yhdistyksen kokousedustajat osallistuvat vuosittain myös MTK Häme ry:n kevät- ja syyskokouksiin.

JÄSENEDUT
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja retkiä ilmaiseksi tai jäsenetuhintaan. Näistä tiedotetaan mm. jäsenkirjeissä, sähköpostilla, tekstiviestein sekä täällä kotisivujemme "Ajankohtaista"-sivulla. Jäsenillemme on Facebookissa oma suljettu ryhmä "MTK Lounais-Häme" , jossa myös tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä käydään keskustelua erilaisista aiheista.
Lisäksi jäsenien käytettävissä on MTK:n tarjoamat palvelut jäsenilleen sekä MTK:n valtakunnallisesti neuvottelemat jäsenedut. Niistä löytyy tietoa mm. MTK:n sivuilta.

TIEDOT JÄSENREKISTERISSÄ
Muistathan huolehtia, että tietosi jäsenrekisterissä ovat ajantasalla. Näin saat tärkeät tiedotteet ja jäsenpostit sekä jäsenlaskusi oikeilla tiedoilla. Jäsentietosi pystyt tarkistamaan ja tarvittaessa korjaamaan Reppu palvelussa. Mahdollisista muutoksista voit ilmoittaa myös sihteeerille sähköpostilla: janette.koskinen (at) mtklounais-hame.fi tai soittamalla 044 981 4192 / Janette Koskinen.
Rekisteriselosteen löydät alta.

Rekisteriseloste:

(mtk_l-h_rekisteriseloste.pdf)

 
© MTK Lounais-Häme ry
janette.koskinen (at) mtklounais-hame.fi
 
© MTK Lounais-Häme ry 2021 Kaikki oikeudet pidätetään