Peltotreffit

Peltotreffit

Jäsentapahtuma
PELTOTREFFIT 2023
perjantaina 17.3.2023
klo 16.00-00.00 Tietotalo, Jokioinen
Esiintymässä: Juhana Haukkala ja DJ. Seba

Nyt vihdoinkin 20. kerran järjestettävät Peltotreffit tulevat entistä isompana ja entistä viihdyttävämpänä. Tällä kertaa kokoonnumme Jokioisten Tietotalolla ja tapahtuma alueena on koko Tietotalo. Messuosastoja löytyy sekä yläkerrasta että alakerran VIP-huoneista. Yläkerrassa vaalipaneeli (klo 17.00 – striimataan suorana MTK Lounais-Hämeen YouTube kanavalle). Ravintolapalvelut löytyvät molemmista kerroksista. Illan aikana on alakerrassa tarjolla Wendlan maukas lähiruokaillallinen sekä jälkiruuaksi täytekakkukahvit. Messuille on ilmoittautunut ennätysmäärä, jopa 53 näytteilleasettajaa. Loppuillan viihteestä ravintolapalveluiden lisäksi vastaavat huippuesiintyjät: nousevatähti Juhana Haukkala sekä DJ. Seba. Sisäänpääsy tapahtumaan (sis. kaiken yllä mainitun) MTK Lounais-Hämeen jäsenille 10€ ja muiden yhdistysten jäsenille 20€.


HUOMAATHAN, ETTÄ TILAISUUS ON VAIN MTK LOUNAIS-HÄME RY:N JÄSENILLE sekä kutsuvieraillemme, JOTEN VARAUDU TODISTAMAAN HENKILÖLLISYYTESI SEKÄ JÄSENYYTESI! Lataa jäsenkorttisi jäsenportaalista https://oiva.crmieportal.com/login

Perinteeksi muodostuneet Peltotreffit järjestetään vuosittain keväällä. Tämä vain jäsenistöllemme ja kutsuvieraillemma järjestetty ainutalaatuinen messu- ja illanviettotapahtuma kokoaa seutukunnan maaseutuhenkiset yritykset ja yhteisöt yhteen. Alkuillan virallisten messujen ja yhdistyksen tarjoaman illallisen lisäksi ohjelmassa on myöhään yöhön jatkuen vapaata illanviettoa ja tanssia ravintolapalveluiden kera. Tapahtumapaikka on vuosien varrella vaihtunut ja tapahtuman kasvaessa onkin tarvinnut aina etsiä suurempaa paikkaa.