Toiminta

Toiminta

Yhdistyksemme tärkein tehtävä on jäsenistön etujen ajaminen, kotimaisen tuotannon tukeminen ja maaseudun elävänä pitäminen sekä paikallisesti kunnallistasolla että valtakunnallisesti yhteistyössä MTK Hämeen kanssa. Järjestämme jäsenistöllemme mm. erilaisia koulutus- ja tiedotustilaisuuksia sekä vapaa-ajan virkistystoimintaa. Yhdistyksemme suurin tapahtuma vuosittain on keväisin järjestettävä Peltotreffit messutapahtuma ja illanvietto jäsenistölle. Lisäksi järjestämme myös muuta vapaa-ajantoimintaa erilaisten retkien ja tapahtumien muodossa, näin jäsenet voivat verkostoitua ja tutustua muihin tuottajiin. Kesällä ohjelmassamme on mm. saunailtoja ja kevät- sekä syyskaudella jäsenet pitävät huolta kunnostaan Viljelijöiden Vesijumpassa Forssan Vesihelmessä.


KOKOUKSET
Yhdistyksen johtokunta kokoontuu säännöllisesti ja lisäksi pidetään sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset.
Yhdistyksen kevät- ja syyskokouksien pöytäkirjat löydät "Pöytäkirjat"-sivulta sekä menneiden vuosien toimintakertomukset löytyvät "Toimintakertomukset"-sivulta ja samoin toimintasuunnitelmat menneiltä vuosilta sekä tältä hetkeltä löytyvät "Toimintasuunnitelmat"-sivulta.
Yhdistyksen kokousedustajat osallistuvat vuosittain myös MTK Häme ry:n kevät- ja syyskokouksiin.


JÄSENEDUT
Yhdistys tarjoaa jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja retkiä ilmaiseksi tai jäsenetuhintaan. Näistä tiedotetaan mm. jäsenkirjeissä, sähköpostilla, tekstiviestein sekä täällä kotisivujemme "Ajankohtaista"-sivulla. Jäsenillemme on Facebookissa oma suljettu ryhmä "MTK Lounais-Häme" , jossa myös tiedotetaan ajankohtaisista asioista sekä käydään keskustelua erilaisista aiheista.
Lisäksi jäsenien käytettävissä on MTK:n tarjoamat palvelut jäsenilleen sekä MTK:n valtakunnallisesti neuvottelemat jäsenedut. Niistä löytyy tietoa mm. MTK:n sivuilta.


TIEDOT JÄSENREKISTERISSÄ
Muistathan huolehtia, että tietosi jäsenrekisterissä ovat ajantasalla. Näin saat tärkeät tiedotteet ja jäsenpostit sekä jäsenlaskusi oikeilla tiedoilla. Jäsentietosi pystyt tarkistamaan ja korjaamaan Oiva-jäsenpalveluiden portaalissa. Mahdollisista muutoksista voit ilmoittaa myös sihteeerille sähköpostilla: janette.koskinen (at) mtklounais-hame.fi tai soittamalla 044 981 4192 / Janette Koskinen.


Rekisteriselosteemme löydät alta.

Rekisteriseloste:

(mtk_l-h_rekisteriseloste.pdf)